© Badmintonclub Lovendegem
Made by Mario
Lid worden Je bent steeds welkom als nieuw lid van onze badmintonclub Voor de som van 5 €, mag je 2 avonden uitproberen en nadien beslist U als je lid wenst te blijven of niet. Deze 5 euro dekt de administratie en zorgt er voor dat U verzekerd bent voor deze 2 avonden. Beslist U van lid te worden dan wordt het te-betalen-lidgeld verminderd met deze 5 €    Een lidjaar in Badlove begint steeds op 1 januari en eindigt op 31 december van datzelfde jaar. We maken geen onderscheid tussen junioren en senioren. Lidgeld: Het lidgeld is afnemend in tijd voor nieuwe leden volgens onderstaande tabel. Hernieuwt men echter zijn lidmaatschap pas vanaf 1 maart van het nieuwe lidjaar, wordt men terug beschouwd als een nieuw lid met aangepast lidgeld. Let wel: dit geldt alleen maar als men tijdens de twee maanden vooraf niet heeft gespeeld! Bijkomend krijgt men van de mutualiteit jaarlijks een tegemoetkoming van 15 € als men lid is van een sportclub. Wij bezorgen jou dit attest. Je betaalt je lidgeld in de sporthal aan één van de bestuursleden of je stort dit bij voorkeur op de Badlove-rekening. Opgelet, indien men niet stort in eigen naam dan graag uw naam in de mededeling vermelden. Iedereen is voorzien van een eigen racket en aangepast schoeisel (geen zwarte zolen). Eens lid moet je zelf voor je shuttles zorgen. Onze club is een recreatieve club en zodoende trachten we iedereen te motiveren om zoveel mogelijk met elkaar te spelen - maar dit is natuurlijk volledig vrijblijvend. Om de sfeer te bevorderen organiseren we een aantal tornooitjes gedurende het jaar. Speel je zeker eens tegen iedereen.
Badlove  BE29 9731 5616 3364
Badmintonclub Lovendegem (Lievegem)                                                                                           Bijgewerkt op  14/06/2024
 Badlove Lid worden
Badmintonclub Lovendegem
Badlove
Lid worden JJe bent steeds welkom als nieuw lid van onze badmintonclub Voor de som van 5 €, mag je 2 avonden uitproberen en nadien beslist U als je lid wenst te blijven of niet. Deze 5 euro dekt de administratie en zorgt er voor dat U verzekerd bent voor deze 2 avonden. Beslist U van lid te worden dan wordt het te-betalen-lidgeld verminderd met deze 5 €    Een lidjaar in Badlove begint steeds op 1 januari en eindigt op 31 december van datzelfde jaar. We maken geen onderscheid tussen junioren en senioren. Lidgeld: Het lidgeld is afnemend in tijd voor nieuwe leden volgens onderstaande tabel. Hernieuwt men echter zijn lidmaatschap pas vanaf 1 maart van het nieuwe lidjaar, wordt men terug beschouwd als een nieuw lid met aangepast lidgeld. Let wel: dit geldt alleen maar als men tijdens de twee maanden vooraf niet heeft gespeeld! Bijkomend krijgt men van de mutualiteit jaarlijks een tegemoetkoming van 15 € als men lid is van een sportclub. Wij bezorgen jou dit attest. Je betaalt dit in de sporthal aan één van de bestuursleden of je stort dit bij voorkeur op de Badlove-rekening. Opgelet, indien men niet stort in eigen naam dan graag uw naam in de mededeling vermelden. Iedereen is voorzien van een eigen racket en aangepast schoeisel (geen zwarte zolen) . Onze club is een recreatieve club en zodoende trachten we iedereente motiveren om zoveel mogelijk met elkaar te spelen - maar dit is natuurlijk volledig vrijblijvend Om de sfeer te bevorderen organiseren we een aantal tornooitjes gedurende het jaar. Speel je zeker eens tegen iedereen.                   
Badlove  BE29 9731 5616 3364
Bijgewerkt op 14/06/2024